• Publié le 19-03-2018

Comeos, partner van de Ecommerce Summit

Comeos, partner van de Ecommerce SummitOp 20 april heeft in The Hotel de Ecommerce Summit plaats, dť afspraak voor de e-commerce spelers in BelgiŽ. Dit jaar is Comeos, de woordvoerder van handel en diensten in BelgiŽ, de partner ervan.Comeos, dat zeer actief is op het gebied van e-commerce, is DE woordvoerder voor handel en diensten in België. Digimedia, organisator van de Ecommerce Summit, is dan ook verheugd om de Federatie tot zijn partners te mogen rekenen.

De Comeos-leden verkopen aan bedrijven of rechtstreeks aan de gebruiker, zowel in winkels als online. Zij zijn actief in 16 sectoren en omvatten kleine en grote handelszaken, restaurantketens en cateringbedrijven.

Vergeet niet dat de Ecommerce Summit plaats heeft op 20 april in The Hotel, in het hartje van Brussel. Tot de sprekers die al bevestigd hebben behoren: bol.com, Decathlon, Ebay Classifieds Group, Test-Aankoop, Belfius, Telenet, The Reference, Ogilvy & Social.Lab, Vente-Exclusive.com, …

Ontdek nu meteen op de website van het evenement de volledige lijst met sprekers en de thema's die behandeld worden, en reserveer er uw ticket.

 Reacties

blog comments powered by Disqus