• Publié le 29-03-2018

Stefan Venken (Vente-Exclusive.com) op de Ecommerce Summit

Stefan Venken (Vente-Exclusive.com) op de Ecommerce SummitOp 20 april eerstkomend zal de Ecommerce Summit Stefan Venken verwelkomen, Marketing Director bij Vente-Exclusive.comVente-Exclusive.com positioneert zich als de nummer 1 van de flash-verkopen in België. Voor het bedrijf is de customer-centric aanpak van cruciaal belang. De analyse van het aankoopgedrag en de geregelde verzoeken van haar meest geëngageerde leden stellen het bedrijf in staat om een relevant aanbod en een communicatie op maat aan te bieden.

Wil u van de klantenbinding een prioriteit maken in uw bedrijf? Stefan Venken zal zijn advies geven en u informeren over de manier waarop het bedrijf dit aanpakt.

Al 15 jaar lang is Stefan Venken gepassioneerd door digitale marketing en verkoopstrategie in de e-commerce en banksector. Sinds kort is hij Marketing Director Noord-Europa bij Vente-Exclusive.com. Zijn teams willen de ervaring van elk lid van het platform verbeteren, door een klantenparcours te creëren dat niet het minste obstakel bevat.Reacties

blog comments powered by Disqus