• Publié le 17-05-2017

Webmaster (tijdelijk 1 jaar)

Webmaster (tijdelijk 1 jaar)

Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.

Eens je voor het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.650 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

 

Webmaster (tijdelijk 1 jaar)

 

Jouw opdracht

Als webmaster werk je binnen het Havenbedrijf Antwerpen bij de dienst marketing en promotie. Je bent verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke als de technische updates van de digitale touchpoints gelinkt aan onze website www.portofantwerp.com. Je onderhoudt de digitale platformen en stelt technische verbeteringen voor aan de bestaande platformen. Je geeft advies over mogelijke nieuwe platformen. Je voert content-updates uit, je maakt attractieve headers, toonaangevende beelden en infographics op die beantwoorden aan de corporate brand guidelines. Hierdoor werk je mee aan de versterking van de naamsbekendheid en aan een positieve perceptie van de haven, nationaal en internationaal. Tot slot treed je adviserend op naar interne en externe partners en zorg je voor een optimale informatie uitwisseling. Je rapporteert rechtstreeks aan de online marketing coördinator.

 

Jouw profiel

  • je bent in bezit van een bachelordiploma (bij voorkeur in grafische en digitale media) of je bent gelijkwaardig door relevante werkervaring of je bent tewerkgesteld bij het HA in minstens klasse 3
  • je hebt minstens 2 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • je hebt een uitstekende kennis van Drupal. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig naar de andere CMS systemen op de markt
  • je hebt een goede kennis van HTML en CSS en je werkt vlot met Adobe Photoshop & Indesign
  • je bent goed in staat om de technische vertaalslag te maken van business vragen en noden naar IT
  • je kan zowel zelfstandig als in team goed functioneren
  • je bent creatief en leergierig, je hebt oog voor detail en deadlines schrikken je niet af
  • je hebt een uitstekend analysevermogen en je vertaalt complexe toepassingen naar functionaliteiten
  • je bent resultaat- en servicegericht
  • je hebt sterke communicatie- en presentatie vaardigheden zowel in het Nederlands als het Engels

 

Ons aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Aan de functie technieker metaal is de weddeschaal klasse 6 verbonden. Het overzicht van onze loonbarema's per klasse vind je op http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/ons-totaalpakket.

Interesse? Solliciteren kan via http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/poa-job/437. Je vindt hier ook meer informatie over de functie, arbeidsvoorwaarden en manier van solliciteren.

 

Jobsrss

Sponsored by :

Digimedia.be

Warning: include(../box-banner-300.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../box-banner-300.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166