• Publié le 06-04-2018

Social Media Advisor

Social Media Advisor

What if we told you there was such a place?

Telenet zoekt een multitasking, multiskilled Social Media Champion zoals jij om zijn Social media Topteam te versterken!

 

Tell me more, you say?

Je kan een boodschap direct, duidelijk en krachtig brengen. Je bent een zelfstandige teamplayer met zin voor initiatief. Je bent een digitaal beest dat zich vastbijt in een opdracht en niet loslaat tot je een oplossing hebt gevonden voor je klant.

 

That sounds like me. Anything else?

Spreek je naast Engels ook nog een mondje Frans, heb je een Bachelorsdiploma of wat ervaring in Marketing en Communicatie? Wil je deel uitmaken van een jong team in een fast moving bedrijf? En dat met een contract van onbepaalde duur, een competitief loon en tal van extra’s?

Look no further!

Vertel ons waarom perfect in dit plaatje past in 280 tekens!

 

 

Jobsrss

Sponsored by :

Digimedia.be

Warning: include(../box-banner-300.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../box-banner-300.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166