• Publié le 06-04-2018

Social Campaign Manager

Social Campaign Manager

 

Outsmart yourself with BUBKA

BUBKA. Een future-proof full-service advertising agency midden in ’t stad. Waar een mix van jonge, ruimdenkende creatives, energetische fixers, ervaren experten en down-to-earth wise men klaarstaan om jou met open armen te ontvangen. Want met het juiste team aan je zijde kan je jezelf overtreffen. Kan je meer bereiken dan ooit tevoren. Met BUBKA haal je simpelweg meer uit jezelf.

 

Challenge yourself with BUBKA

Word onze extreem sociale Social Campaign Manager

* Je vind-ik-leukt je leven meer als je online bent. Je hands-on kennis van digitale en sociale media zet je met volle goesting in voor het creëren en stimuleren van de online community rond de merken van de BUBKA-klanten.

* Trending topics rond digital en social media volgen je tot in je dromen, en jij volgt ze zonder aarzelen terug. Onder het motto ‘sharing is caring’ pak je maar al te graag uit met je skills en kennis. Je breekt dan ook niet in angstzweet uit wanneer jou gevraagd wordt concepten zoals UTM, GA, Facebookpixel, GTM of Data Studio uit te leggen. Of het nu in het Nederlands, en Français of in English is.

* Een beetje freaky vinden wij bij BUBKA niet erg, zeker niet op vlak van controle. Je kan de content planning, monitoring, advertentiedruk en tracking nauwgezet beheren. Ook het organiseren van je eigen werk, projecten en hulplijnen doe je met de grootste zorg. Zelfs met weinig tijd en een strak budget.

* Bij BUBKA gaan we altijd hard. Hard lachen en hard werken schrikken jou niet af. Ook niet als je de zon ziet ondergaan achter het MAS en de lichtjes van de Schelde aangestoken worden.

* Met trots toon je ons je diploma digital media of (commercieel) communicatiemanagement of aanverwante. Liefst heb je al enkele jaren ervaring in een soortgelijke job in een reclamebureau.

* Je zit regelmatig samen met onze klanten. Briljante ideeën rondstrooien kan tijdens een pingpong match met het social media team. Schouderklopjes en pluimen krijg je van de account managers, waarmee je nauw samenwerkt.

 

Upgrade yourself with BUBKA

* Feel the legendary BUBKA vibe – Word deel van onze familie fijne collega’s, want BUBKA-er ben je voor het leven.

* Laat je inspireren, niet enkel door je collega’s en klanten, maar ook door ons adembenemend uitzicht op de Schelde, het MAS en het Eilandje.

* Werk mee aan het succes van toffe brands als 20th Century Fox, Baloise Insurance, Bebat, Blan, Bosto, Dr. Oetker, Lutti, Vicks, Rode Kruis en vele anderen.

* Krijg een competitief verloningspakket. Gadgets zoals een smartphone, laptop… ontbreken natuurlijk niet in het plaatje.

 

It’s a match! with BUBKA

We hebben geen tinderprofiel maar heb je het gevoel dat wij een match made in heaven zijn? Aarzel dan zeker niet om onze dm’s binnen te sluipen of ons old school een keer op te bellen.

Raf Van Raemdonck, 03 206 86 22 rafvr@bubka.be, https://www.linkedin.com/in/raf-van-raemdonck-b43b542/

 

Jobsrss

Sponsored by :

Digimedia.be

Warning: include(../box-banner-300.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../box-banner-300.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/digimedia.be/httpdocs/ecommercetoday/job-content.php on line 166