Geniet van het begin van het jaar om je competenties te versterken.
Laten we afspreken op 12 en 13 februari 2019!
Deze exceptionele Masterclass die door drie experts in hun domein gegeven zal worden, zal je kennissen en de resultaten van je
onderneming helpen verbeteren.

Kies de dag die je het meest interesseert en neem aan twee exceptionele sessies deel voor 490€! Of geniet van ons special aanbod: de twee opleiding-dagen (4 sessies) voor maar 690€!
Op het einde van iedere sessie krijg je een diploma dat getuigt van je deelname. Bereid je voor het nieuwe jaar met de Digital Winter Campus!

Op het programma:

Voormiddag (09:00 - 13:00) - Brussel

Leer professioneel werken met Facebook

Liselotte Casteur
Namiddag (14:00 - 18:00) - Brussel

Ontdek de opportuniteiten van Instagram

Caroline Van Otten
Voormiddag (9:00 - 13:00) – Brussel

Content Marketing

Bart Lombaerts
Namiddag (14:00 - 18:00) - Brussel

Video Marketing

Ken de Kort

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.

Opleiders

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt,
zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt.

Bekijk de volledige lijst met docenten