Front-End Developer (M/V)

In 2010 maakte de Nationale Loterij haar internetspeelplatform www.e-lotto.be toegankelijk.

Het online-aanbod van de Nationale Loterij werd geleidelijk uitgebreid, met name door de toevoeging van “virtuele krasbiljetten” of e-games en sportweddenschappen. In augustus 2014 startte de Nationale Loterij met mobiele toepassingen – anders gezegd: de mogelijkheid om te spelen via smartphones en tablets. De mobiele website wordt momenteel uitgebreid om hetzelfde aanbod en dezelfde diensten te bevatten als de pc-website. Overigens vormt die mobiele website de basis voor één enkele Responsive Site voor pc’s, smartphones en tablets. Conclusie: aan projecten en uitdagingen zal het in de toekomst bij de Nationale Loterij beslist niet ontbreken! Waarom zou jij dan geen deel uitmaken van het dynamische team dat het « www.e-lotto.be »-project permanent doet evolueren? 

In die boeiende context zijn wij op zoek naar een dynamische, ervaren en communicatievaardige Front-End Developer.

In die hoedanigheid van Front-End Developer word je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gebruikersinterface van de spelen van de Nationale Loterij op de diverse interactieve distributiekanalen (webomgeving en mobiele toepassingen):

  • je ontwikkelt en onderhoudt de spelinterfaces (virtuele formulieren voor trekkingsspelen, e-games, enz.) en de andere diensten (bv. spelersrekeningen) op de verschillende interactieve kanalen, in samenwerking met de teams van de systeemleverancier;
  • je zorgt voor de implementatie van die spelinterfaces, met naleving van deadlines, veiligheidsregels en kwaliteitseisen;
  • je werkt mee aan de tests en aan hun concrete uitvoering, alsook aan het beheer en de analyse van wijzigingen en bugs;
  • je bent betrokken bij het beheer van de ontwikkelingscyclus en van de broncode, van de ontwikkelings- en prototyperingsomgeving en van de bijbehorende tools.

Voorts werk je mee aan het beheer en de coördinatie van de projecten die moeten worden verwezenlijkt en aan de analyse van de desbetreffende behoeften. Op die manier bereik je de verwachte resultaten, in overeenstemming met de noden van de klanten, maar zonder dat je prioriteiten en dringende gevallen uit het oog verliest.

Bovendien verwachten wij dat jij voor ons een dynamische en flexibele collega wordt, die zelfstandig kan werken en die de drie bedrijfswaarden van de Nationale Loterij (teamspirit, respect en betrokkenheid) hoog in het vaandel draagt.

Kortom: je bent iemand die voor zijn werk het volle pond geeft en die pas tevreden is wanneer de hoogste kwaliteit wordt afgeleverd.

Dit is jouw profiel:

je hebt een diploma van IT-Bachelor en je bent al ten minste vijf jaar actief in een gelijkaardige functie. Die ervaring heb je bij voorkeur verzameld bij een interactief agentschap.

Deze opsomming van competenties is jou op het lijf geschreven:

  • je hebt een heuse passie voor de allernieuwste webtechnologieën (HTML5, CSS3 en Javascript). In het bijzonder volg je de ontwikkelingen van de mobiele toepassingen op de voet;
  • je hebt een stevige bagage op het vlak van Javascript MVC Frameworks, liefst AngularJS;
  • je bent beslagen in de implementatie van toepassingen van het REST-type;
  • je bent op de hoogte van CSS-preprocessoren (less/sass) en van takenbeheerders van het type Nodejs/Gruntjs;
  • je bent goed thuis in de ontwikkelingscyclus en je kan vlot en snel in een team werken;
  • je hebt een basiskennis van server-side-concepten en –technologieën;
  • je bezit een degelijke kennis van tools zoals Adobe Photoshop;
  • als Flash, AS3 en Flex voor jou geen onbekenden zijn, dan is dat een extra troef;
  • je hebt nóg een bijkomende troef als je een en ander weet te integreren in de sociale media (Facebook API);
  • je hoeft géén grafisch expert te zijn, maar je hebt toch enig talent voor lay-out en typografie.

Je kruipt niet in een hoekje wanneer er in de tweede landstaal moet worden gewerkt, en technisch Engels is voor jou sowieso geen probleem.

Wij bieden jou …

… bovenop een contract van onbepaalde duur en een marktconforme verloning, tal van extralegale voordelen én de mogelijkheid om een bonus te verdienen.

Interesse? Solliciteer dan via de site www.geefjezelfkansen.be.

Show More
Back to top button
Close
Close