Project/Product Manager

We noemen je ‘PM’ om twee verschillende redenen. En nee (helaas), Prime Minister is er niet één van. Hier bij November Five, betekent ‘PM’ Project Manager (uiteraard) en voornamelijk Product Manager. Je bent niet enkel de coach, je bent ook speler.

Als Project Manager ben je coach.

Je beheert verscheidene projecten van < to />. Dit wil zeggen dat je betrokken bent vanaf de pre-sale fase, tot aan de oplevering en de nazorg van je projecten. Wij geloven dat geweldige apps enkel tot stand komen wanneer klanten, project managers, developers en designers nauw samenwerken. Met andere woorden: je moet het een en het ander kennen van sterke (klanten)relaties onderhouden.

Je beheert de planning van je verschillende projecten door de efficiënte toewijzing van onze geschikte resources. Je begeleidt elk teamlid doorheen de fases van het project, zelfs als dat betekent dat je hun koffie moeten “aanlengen” met enkele illegale substanties. Je zorgt er dus voor dat alles binnen de afgesproken termijn en budget gehaald wordt.

Je gaat niet voor de tweede plaats, jij neemt die trofee mee naar huis.

Als Product Manager speel je mee. 

Jouw rol is om de eindverantwoordelijkheid voor het te ontwikkelen product te nemen.

Je weet hoe digitale producten worden opgebouwd. Je onderzoekt en definieert de haalbaarheid, en selecteert zorgvuldig de passende technologieën gebaseerd op de scope en het gewenste resultaat. Je omschrijft het product vanuit het perspectief van de gebruiker, relevant binnen de specifieke context. Je bent je er eveneens van bewust dat elk product uiteindelijk een business case is; je weet hoe je de problemen en opportuniteiten van een klant kan vertalen in concrete product requirements.

Je geeft om elk product alsof het jouw eerstgeborene was, en deze houding is aanstekelijk voor het hele projectteam. Je bouwt je product in iteraties in constante dialoog en met respect voor de mening van alle teamleden.

Jouw profiel

  • Je kan verschillende projecten tegelijk aan. Jij klaart de klus.
  • Je bent de Zen-Master: harmonie en structuur zijn jouw natuur.
  • Jij hebt een diepgaande interesse in technologie.
  • Je bent waarschijnlijk een ctrl+freak.
  • Je hebt een stevige technische ervaring en je begrijpt de architectuur van digitale producten.
  • Je kan een wireframe of twee maken.
  • Je denkt in business cases. Jij zit in het hoofd van de klanten.
  • Een snel groeiende omgeving is jouw habitat.
  • Ervaring met Scrum voor team management is een grote plus.
  • Programmeren is niet vereist, maar PHP, C, C++, C#, Java, etc. kunnen lezen is een grote plus.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Le français est un avantage.
  • Geen nood aan tientallen jaren ervaring, zolang je het bovenstaande kan!

Ons aanbod

Je komt terecht in een snel groeiende organisatie met een professioneel, toch jonge en informele cultuur. Je wordt uiteraard verwelkomd door een enorm getalenteerd team.

We genieten allemaal van flexibele uren en een aantrekkelijk salaris met wat kersen bovenop, zoals elke dag een verse lunch bereid door onze geliefde chef Tante Hilde. Je krijgt veel kansen om samen te groeien met je collega’s en onze organisatie. Onze transparante loon en functie trajecten geven je een roadmap voor wat je kan verwachten van jouw carrière bij ons. We moedigen leren en persoonlijke ontwikkeling met het nodig gejuich en een persoonlijk budget aan, dewelke je zelf kan aanwenden om je expertise te verbreden of verdiepen.

En last but not least: je werkt aan uitdagende projecten voor onze gevarieerde lijst aan klanten.

Hoe kan je solliciteren

Komt het bovenstaande akelig bekend over? Wij willen je graag ontmoeten!

Solliciteer via ons jobsite en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

https://novemberfive.co/join/

Show More
Back to top button
Close
Close