Marketeer

Touring Verzekeringen is de Belgische marktleider in rechtstreekse verzekeringen. Onze 160 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klanten en partners een kwalitatieve en persoonlijke service te garanderen.

Touring Verzekeringen is er altijd in geslaagd een bedrijf op mensenmaat te blijven. Zowel in de hoofdzetel op de site van Tour & Taxis te Brussel, in het satellietkantoor te Tongeren als in de 10 shops verspreid over het hele land heerst de informele en familiale sfeer van een jonge onderneming in bloei.

Touring Verzekeringen investeert dan ook volop in zijn medewerkers en in de kwaliteit van hun onderlinge relaties. Want enkel met een hecht team kunnen we de dagelijkse uitdagingen omzetten in innoverende en doeltreffende oplossingen voor onze klanten.

Bruis jij net als ons van de energie, ben je overtuigd van je talenten en wil je meebouwen aan een verzekeringsonderneming in volle expansie? Voel jij je aangetrokken tot een open en dynamische bedrijfssfeer waarin de kansen voor het grijpen liggen? Aarzel dan niet langer en stuur je CV per e-mail naar recruitment@tatv.be of per post naar Touring verzekeringen, t.a.v. Vicky Honnette, Tour & Taxis, Havenlaan 86c bus 117, 1000 Brussel.

Show More
Back to top button
Close
Close