Become an Expert in Influencer Marketing

25 April 2018

Namiddag


Om bedrijven te helpen de stap te zetten naar Influencer marketing, een discipline die steeds belangrijker wordt, organiseert the Digital Masterclass een opleiding met Carole Lamarque. Ze is expert innovatieve marketing en founding partner van Duval Union. Ze is ook gepassioneerd door strategische marketing, en kent de impact van innovatie en disruptieve technologieŽn op de consument.

Hier zijn vier redenen om mee te doen! 

- Dit event is een ideaal vertrekpunt om Influencer marketing te begrijpen. Want wat is het eigenlijk en waarom is het zo nuttig ?

- U hebt misschien al meer ervaring op dit gebied en wil op het onderwerp dieper ingaan. U vraagt u misschien af wat het verschil tussen influencers en ambassadors is, what een Influencer actieplan concreet is. Dit evenement zal u veel antwoorden geven.

- Carole Lamarque is DE expert innovatieve marketing zoals er geen twee zijn. Haar boek is het eerste dat het totaalplaatje van influencer marketing schetst voor de Europese markt.

- U krijgt concrete cases te zien en inspirerende voorbeelden.


1.    Influencer marketing: what and why?

2.    What do influencers look like?

3.    Determine your influencer marketing strategy

4.    To the front: Explore your field of action

5.    Who does what, with what? Division of tasks and tools

6.    Connect the dots: content, influencers, timing

7.    Creation and distribution

8.    Work on you relationship with your influencers

Deelnemen

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.