Wat u zal opsteken op die dag:

De reden, purpose en doelgerichte essentie waarom een goed CRM u verder helpt.

Een overzicht van de belangrijkste CRM-oplossingen, inzicht in hun prijzen en de belangrijkste  kenmerken.

Een analyse rooster om in één opslag te zien welke het beste bij u past.

Een actieplan om dit instrument snel en effectief in te zetten binnen uw KMO.

Concrete oplossingen om uw verkoop en marketing verder te automatiseren en betere klantenfeedback op te volgen.

Eventuele koppelingen met andere toepassingen die u reeds gebruikt in uw bedrijf  logistiek, klantenservice, boekhouding,....).

- En tot slot als bonus kan u ook nog rekenen op:

Onbeperkte toegang tot een vergelijkingstabel van de belangrijkste CRM-tools (Dynamics, Insightly, Nimble, Salesforce, Suger, Vtiger, Zoho, etc.).

Onbeperkte toegang tot een overzichtstabel met al de mogelijke integraties tussen CRM-software en andere webapplicaties (Zapier, Google apps, MailChimp, SurveyMonkey, Office365, etc).

Deelnemen

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.