Iedere organisatie moet relevant zijn. Zonder relevantie heb je geen meerwaarde, wordt je niet opgemerkt en ben je niet gewapend tegen de snel veranderende wereld. Product en pricing zijn meer en meer uit den boze. Maar relevantie = jouw uniek verhaal, kan enkel impact hebben als het opgemerkt wordt. Intern en extern. Met meer dan 4 jaar ervaring ontdek je in deze masterclass de do's en dont's dankzij vele use cases.

- Ontdek de echte impact van je medewerkers

- Hoe kan een ambassador programma je medewerkers stimuleren?  

- Hoe start je een dergelijk programma op? 

- Waarom is een ambassador programma een strategische keuze?   

 


 

Waarom stories moeten worden gedeeld ?

Wat is een ambassadeur ?

The Power of Word of Mouth

Advocacy : de barometer van je succes

Recruit, Segment, Activate, Mail, Personalize

Een Framework 2.0

Hoe een ambassador canvas invullen? Hoe concreet de eerste stappen te ondernemen ? 

Deelnemen

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.