Is jouw pagina optimaal vindbaar

Maak gebruik van de statistieken en cijfers om je gebruik te analyseren en bij te sturen: welke posts scoren beter, wat is het beste tijdstip om te posten, hoe doe ik het tov mijn concurrentie

Fb algoritme & bereik

Facebook acties & promoties

Hoe FB Business Manager werkt en wat de voordelen voor jouw organisatie kunnen zijn

De essentials van FB advertising: welke doelstelling kies je en waarom, hoe maak je deze meetbaar, hoe stel je een advertising doelpubliek samen

Deelnemen

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.