Boost your Brand
- Waarom LinkedIn onmisbaar is voor je online branding als persoon & bedrijf - 3 stappen om een brand te versterken: LinkedIn-INC model
- Profielen optimaliseren (op basis van analyse)
- Company page optimaliseren (corporate ft. personal)
- Boosten van je LinkedIn Social Selling Index
Boost your Network
- Know -like-trust factor boosten om beter op te vallen (personal & corporate) - LINK-FLOW model om je netwerk te benaderen & te onderhouden
- De Do’s & don’ts
- LinkedIn als netwerk- en salestool: social selling
Boost your Content
- 11 LinkedIn hacks om het algoritme te be´nvloeden
- Sterke content met groot bereik (personal)
- Sterke content vanuit de company page met groter bereik - Nut van LinkedIn Premium accounts (intro Sales Nav)
Initiatie tot LinkedIn advertenties
 
Deelnemen

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.