Geniet van de zomer om je competenties te verbeteren.
Schrijf je in voor een volledige dag en geniet van twee sessies voor de prijs van één (€490) of schrijf je in voor de drie dagen (6 sessies) voor de prijs van twee dagen (€990). Bereid je voor met de Digital Summer School, om in september het jaar goed te starten.

Kies een dag

Namiddag (13.30 - 18.00) – Centrum Brussel

Je LinkedIn profiel : een accelerator voor je business

Tom Baeten
Namiddag (13:30 - 18:00) – Centrum Brussel

Content Marketing

Bart Lombaerts

Waarom kiezen voor de Digital Masterclass

Onze opleidingen bieden een antwoord op de behoeften van bedrijven die hun digitale transformatie willen ondernemen en helpen hen om die tot een succes te maken.

Over Digital Masterclass

Wilt u uw digitale vaardigheden aanscherpen? Hebt u graag goed opgeleide werknemers die iets extra te bieden hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier ons volledig programma digitale opleidingen.

Voordelen

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt, zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt. De opleidingen vinden plaats in kleine groepjes (maximum 15 personen) en garanderen u een maximaal leercomfort.

Diploma

Na iedere opleiding krijgt u een diploma dat getuigt van uw aanwezigheid en van de nieuwe vaardigheden die u heeft verworven.

Opleiders

Onze docenten komen recht uit 'het hart' van de markt,
zijn met de grootste zorg geselecteerd en beschikken over de nieuwste, 'heet-van-de-naald' informatie over het onderwerp dat u aanbelangt.

Bekijk de volledige lijst met docenten