Het nieuwe `Social Media in Belgium in 2020` rapport is nu beschikbaar!

Dit onderzoek van 122 pagina`s brengt voor het eerst de resultaten van een exclusieve enquête bij +80 agentschappen en adverteerders over hun gebruik van sociale netwerken in België. Een must have om op 2020 te anticiperen!

post-image-3

In totaal 122 pagina`s gedetailleerde analyse van de Belgische markt met meer dan een dertigtal betrokken experten. Exclusieve interviews met belangrijke Belgische influencers, 25 pagina`s analyse van het gebruik van de netwerken (data van Global Web Index), customer cases van grote adverteerders, 10 trends waarop u in 2020 moet letten en, voor het eerst, de resultaten van een exclusieve enquête bij +80 agentschappen en adverteerders naar hun gebruik van sociale netwerken.

Dit zeer uitgebreide rapport (490 euro) biedt zowel een overzicht van het gebruik van sociale netwerken in België, als een gebruikershandleiding voor succesvolle campagnes op YouTube, Instagram en Facebook!

De inhoudsopgave kan online geraadpleegd worden. Kortom, een praktische gids die alle adverteerders die op de sociale netwerken in België actief zijn, goed van pas komt!

Back to top button
Close
Close