Een nieuwe editie van de Top 100 is nu beschikbaar

De Top 100 van de Belgische agentschappen werd zopas bijgewerkt, en dit nadat we nieuwe gegevens ontvingen van verschillende agentschappen, die onlangs hun cijfers voor 2020 binnengebracht hebben. Deze toevoegingen leiden tot een update van het Top 100-klassement, dat nu verkrijgbaar is. Het Full Report 2021, dat op een honderd pagina`s een grondige analyse brengt van de markt, is ook beschikbaar in een volledigere en verbeterde versie. De klanten die het Full Report al gekocht hadden, ontvangen deze update gratis.

post-image-3

Het onderzoekt maakt een grondige analyse van de impact van de crisis op de sector in zijn geheel, terwijl het ook een verhelderend licht werpt op de belangrijkste winnaars en verliezers van de pandemie, en de digitale expertisesegmenten die de sector in 2021 zullen aandrijven.

De nieuwe versie van het magazine met de update van de Top 100 kan gedownload worden op https://digimedia.be/pdf/inside-169-nl.pdf

Met de nieuwe editie van het "Full Report 2021" kan u zien hoe de digitale agentschappen zich in het jaar 2020 gedragen hebben. Wat hun groei- en krimpgehalte was, hun verwachte totale verlies, welke agentschappen uit het klassement het hardst getroffen werden en welke spelers minder leden onder de pandemie. Verschillende spelers uit de sector geven hun perspectief voor de verwachte groei in 2021 en de opportuniteiten die er post-Covid te grijpen vallen.

Het onderzoek stelt ook verschillende adverteerders voor, waaronder Telenet, Fnac/Vandenborre, Carrefour, Burger King, … die een overzicht geven van de manier waarop zij 2021 aanpakken. Het geheel wordt aangevuld met interviews met experts uit bedrijven als Teamleader, Knewledge, Clicktrust, FCR Media, … evenals met gedetailleerde `client cases`  die ook de winnaars van de Mixx Awards omvatten, dus de beste digitale realisaties in 2020.

Dit gedetailleerde rapport dat een honderd pagina`s telt, kan u in het Frans of Nederlands bestellen via deze link:https://digimedia.be/shop_form.php?lng=nl&id=4

Back to top button
Close
Close