Flycs: de nieuwe tool die niet alleen data verzamelt maar ook de geschiedenis ervan onthult

Met de opkomst van big data en de noodzaak om informatie te halen uit een veelvoud aan verschillende systemen, en dat zo snel mogelijk, is het meer dan ooit essentieel voor bedrijven dat zij een data warehouse bezitten, dat hen ook de geschiedenis van hun data vertelt. Dat is het uitgangspunt van het ontstaansverhaal van de tool Flycs, die op Google Cloud gebouwd is.

post-image-3

Waar beginnen? Wat te gebruiken? Hoe het te gebruiken?

Sven Hermans, Head of Data & Analytics Benelux / UK / I bij Devoteam G Cloud, zal met passie en expertise op 25 november, tijdens de Data é Marketing Automation Summit, uitleg geven over Flycs, het data warehouse accelerator framework dat zij vanuit Google Cloud gebouwd hebben.

"Flycs helpt bedrijven om zich te focussen op commerciële data door de processen te versnellen en automatiseren voor het aanmaken van slimme analytische oplossingen op Google Cloud", aldus Sven Hermans.

Wil u meer weten over Flycs, kom dan op 14 december naar de Data & Marketing Automation Summit. De inschrijvingen zijn geopend en de plaatsen beperkt. Ons advies: wacht niet langer om te genieten van het EARLY BIRD TICKET.

Back to top button
Close
Close