Kom naar de e-Commerce Summit voor een unieke ervaring!

Wil u meer weten over de nieuwste trends in post-Covid e-commerce en de wil u de toekomstperspectieven van de sector ontdekken? Kom dan op 28 april naar de e-Commerce Summit! Een niet te missen evenement om er de leiders van de grote merken, gespecialiseerde agentschappen en technologische dienstverleners te ontmoeten.

post-image-3

Wil u ook meer weten over de nieuwste trends in e-commerce, wil u de toekomstperspectieven van de sector ontdekken op gebieden als de logistieke uitdagingen, de nieuwe marketing- en onlinecommunicatietechnieken, de milieuproblematiek of innovatieve technologieën die de verkoop van uw webshop moeten stimuleren?

Reserveer dan nu snel uw ticket voor de e-Commerce Summit, georganiseerd door Digimedia, die plats heeft op 28 april eerstkomend in het Steinberger-hotel in Brussel.

Daar wordt u ingewijd in de geheimen van de elektronische handel. Wanneer u de verschillende conferenties over diverse thema`s bijwoont ontdekt u de trends die in 2022 het landschap van de sector zullen domineren.
Zoals de impact van kringloopeconomie en personalisering voor digitale bedrijven, of de bestaande tactieken om uw markt te laten groeien.
U kunt ook de tips van experts volgen over hoe u met een "fygitale" strategie luxeproducten en -diensten online kan verkopen.
En hoe e-commerce de motor is voor meer duurzaamheid.

U leert er ook hoe de sociale media de sector door elkaar schudden, en hoe u e-commerce kan stimuleren terwijl u de online uitgaven blijft beheersen.
En u ontdekt de nieuwste trends op het gebied van leveringen en de manier waarop bpost die toepast om een foutloos traject aan te bieden.

Een gouden kans om meteen ook de ervaringen te delen van grote Belgische en internationale merken als Noukies, Bpost, Vans, Uber Eats, Veepee, SAP, Soldo, eFarmz, Adobe en vele anderen uit erg uiteenlopende domeinen zoals augmented reality of het beheer van persoonlijke gegevens.
En om experts van hoog niveau te ontmoeten die werken bij Adobe, SAP, Soldo of Sortlist. Of om van gedachten te wisselen met agentschappen die gespecialiseerd zijn in online marketing en communicatie zoals Ogilvy SocialLab, MKKM of Ring Twice.

Wil u meer weten? Bekijk het programma van de conferenties via deze link.
En neem deel aan deze unieke ervaring die u ongetwijfeld zal inspireren, uw netwerk zal uitbouwen en uw online business laten bloeien.

Een evenement dat gesponsord wordt door Adobe, SAP, Bpost en Soldo, de specialist in de automatisering van het budgetbeheer voor bedrijven.

Profiteer nu van het EARLY BIRD TICKET aanbod (1+1)


 

Back to top button
Close
Close