Ontmoet Veepee op de ECommerce Summit

Donderdag 28 april heeft de Ecommerce Summit plaats, het evenement dat de koplopers van de markt verzamelt, die allemaal klaar staan om u hun universum te laten ontdekken. Duik in de e-commercewereld om er de trends ontdekken die het landschap in 2022 zullen domineren.

post-image-3

Aan de start van het evenement vindt u Emma Gilson, director marketing & planning department bij Veepee Benelux. Tijdens haar bijdrage zal Emma via verschillende innovaties het thema behandelen van de circulaire ambitie.

Het bedrijf dat stocks van grote merken online verkoopt en Europese koploper is van de flash-verkoop, kon zijn DNA benutten om zich te diversifiëren, en zo de voorkeurspartner van de merken te blijven en zijn leden een steeds betere aankoopervaring te bieden.

De hele dag krijgt u een defilé van sprekers, die u adviseren via verschillende thema`s:

  • Amaury Gilliot (Noukie`s) zal spreken over de uitdagingen en opportuniteiten van hun digitale transformatie.
  • Waldo Smeets (Adobe) zal zijn presentatie focussen op persoonlijke, schaalbare shopping en klantenbinding.
  • Jerome Stefanski (Little Guest) zal uitleggen hoe zij een schaalbare en disruptieve reisoplossing gecreëerd hebben (die de beste gebruikerservaring en procedure biedt).
  • Erica Verzelen toont u hoe bpost een van de belangrijkste aspecten van de koopervaring behandelt en hoe u die beheren kan om een foutloos traject te bieden.
  • Roy Skop (Soldo) geeft u een overzicht van hoe u uw elektronische handel kunt stimuleren terwijl u ook uw online uitgaven onder controle houdt.

Een evenement dat u niet mag missen om ervaring op te doen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Back to top button
Close
Close