Met design directors Astrid Vanwolleghem en Benjamin Martijn zet iO voluit in op creativiteit

Nieuwe designaanwinsten geven Campus Antwerpen een extra boost.

post-image-3

iO rolt de rode loper uit voor Astrid Vanwolleghem en Benjamin Martijn: met hun respectievelijk vijfentwintig en twintig jaar ervaring als grafisch designer komen ze de serviceline Content & Creatie op Campus Antwerpen versterken.

Astrid startte in 1998 als grafisch vormgever bij agency LUON (nu onderdeel van iO), twee jaar later ging ze aan de slag bij Kunstmaan (nu onderdeel van Accenture Song) in Leuven. Daar klom ze gestaag op tot Head of Design, en in die hoedanigheid begeleidde ze haar team tijdens vele honderden projecten voor de meest uiteenlopende klanten.

Na twee kortere periodes als design director bij Absoluut/Bridgeneers en Emakina kiest Astrid nu voor iO. En die keuze is niet alléén ingegeven door de spannende mix van klanten en de gedreven end-to-end aanpak, maar ook – en vooral – voor de mensen die er vandaag al werken.

Astrid omschrijft haar vak verder graag als “het vinden van de manier om een merk voor zichzelf te laten spreken.” Voor haar is design tegelijk “een uitgebreide toolbox waarmee je informatie zo slim mogelijk kunt ordenen – lees: visueel zo aantrekkelijk mogelijk maakt, zodat mensen de boodschappen van je klanten onthouden.”

En die insteek sluit dan weer naadloos aan op die van design director Benjamin Martijn, die onlangs zijn twee decennia durende freelancebestaan inruilde voor een vaste plek bij iO Campus Antwerpen.

Back to top button
Close
Close