Tientallen redenen om Windows 10 te installeren volgens Microsoft

Het besturingssysteem Windows 10 is nu beschikbaar in 190 landen, als een gratis update voor nieuwe tablets, pc`s en toestellen die onder Windows 7 en Windows 8.1 draaien.

post-image-3

Windows 10 werpt een nieuw licht op Windows, en is de eerste stap op de weg naar het meer gepersonaliseerd gebruik van de informatica. Het besturingssysteem werd ontwikkeld op basis van de voortdurende feedback van meer dan 5 miljoen Insiders. Het is gratis, en wordt geüpdatet met nieuwigheden en beveiligingsupdates. Windows 10 werd door Microsoft aangekondigd als het veiligste besturingssysteem van Microsoft ooit.  Snel en onmiddellijk herkenbaar draait het op alle mogelijke soorten toestellen: pc`s, tablets, smartphones, XboxOne, HoloLens, om er maar enkele te noemen.

Windows 10 de beste Windows ooit?
Windows 10 is een bron van inspiratie. Het OS is gebaseerd op de volgende vier pijlers.

1. Windows 10 is snel en onmiddellijk herkenbaar
- Het Startmenu, de taakbalk en de desktop kent iedereen wel. Tegelijkertijd zijn er de dynamische tegeltjes (Live Tiles) die een update moeten brengen van de elementen die voor u het meeste belang hebben.
- Windows 10 is compatibel met de hardware, software en randapparatuur die u nu al hebt.
- Dankzij de gratis updates mist u geen enkele nieuwigheid en geen enkele veiligheidsupdate.
- Met OneDrive kunt u gemakkelijk documenten delen en die up-to-date houden op al uw toestellen.

2. Windows 10 is de veiligste Windows ooit?
- Microsoft biedt een versterkte Windows Defender en een Smart Screen om u te beschermen tegen virussen, malware en phishing.
- U kunt snel en veilig inloggen met Windows Hello, zonder enig wachtwoord.

3. Windows 10 is persoonlijker en productiever:
- U werkt voortaan op een meer natuurlijke wijze met uw pc: via uw stem, uw pen en uw gebaren.
- Windows 10 werd ontworpen om Skype en Office ideaal te laten draaien, en uw productiviteit een boost te geven. Vandaag zijn er nieuwe Office Mobile apps beschikbaar voor Windows 10 in de Windows Store: Word, Excel, PowerPoint** en OneNote. De touch-input is een centraal element bij deze Office Mobile apps die u op een breed gamma toestellen gebruiken kunt. U kunt ook digitale nota`s nemen met de volledige versie van OneNote, die standaard op Windows 10 reeds geïnstalleerd staat. De volgende lancering van Office Desktop apps (Office 2016) zal innovaties bevatten die het creëren van gepersonaliseerde content moeten bevorderen en perfect met klavier en muis werken.
- Cortana *** is uw persoonlijke digitale assistent. Hij/zij helpt u om heel simpel de juiste informatie op het juiste moment te vinden.
- U kunt gemakkelijk schakelen van apps naar georganiseerd werken, met Snap en Taskview.
- Continuum optimaliseert uw apps en is ideaal om zowel met een touch-toestel te gebruiken als met een desktop.

 

4. Windows 10 biedt een vernieuwende ervaring op nieuwe toestellen
- De nieuwe browser Microsoft Edge laat u erg snel surfen, lezen, notities maken op het web en dit alles snel delen.
- De geïntegreerde Xbox app groepeert de vrienden, games en hun hoogste scores op de Xbox One en de Windows toestellen.
- Met de Companion Phone app kunt u uw iPhone, uw Android smartphone of Windows Phone naadloos en zonder enig probleem laten samenwerken met Windows-toestellen.
- Native apps zoals Photos, Maps, Movies & TV, en de nieuwe muziek-app van Microsoft, Groove, hebben ook heel wat in hun mars qua fun en productiviteit.

En u, wat is uw mening over Windows 10? Wij willen het graag weten - vertel het ons!







Back to top button
Close
Close