Bart Lambrecht aan de slag bij Flexmail als Business development manager

In het kader van de versterking van het team en de verdere uitbouw van de business kondigt Flexmail de komst aan van Bart Lambrecht als Business development manager. Bart zal gebaseerd zijn in Genk, waar hij een actieve rol zal spelen in het sales team.

post-image-3

De missie van Bart zal bestaan uit business development en relationship management bij zowel bestaande als nieuwe klanten. De nadruk wordt hierbij gelegd bij de reselling partners, agencies en retailers. Daarnaast zal hij een actieve rol opnemen in het aanboren van nieuwe markten en segmenten. 

Na de fusie tussen Flexmail en Addemar onder de Intelligent Group, bestaat het gezamenlijke sales team met de komst van Bart uit 7 Consultants. Dankzij de sterke groei is Flexmail nog op zoek naar zowel sales als development profielen.

Bart ruilde zijn functie als Marketing Manager bij Xplore Group (e-commerce cluster van Cronos groep) voor een nieuwe uitdaging bij Flexmail nv. Voorheen legde hij 7 jaar lang een succesvol parcours af als General Manager BeLux bij IGO-POST bvba, waar hij doorgroeide tot Marketing en E-commerce manager.

Bart Lambrecht heeft een jarenlange ervaring in sales, marketing en business development opgebouwd. De voorbije jaren legde Bart een succesvol parcours af als marketing en e-commerce manager voor nationale en internationale organisaties.  Gedreven door een passie voor sales en marketing in een digitale wereld gelooft hij zeer sterk in de hedendaagse digitale tools om bestaande en nieuwe klanten gericht en persoonlijk te benaderen.  Dat emailmarketing hiervoor de tool bij uitstek is, staat voor hem buiten kijf.  Hij kijkt ernaar uit om zijn kennis en ervaring nu in te zetten als Email Marketing Consultant voor de gebruikers van Flexmail.

Jacqueline Mahieux – Managing Director: “Onze mensen zijn onze grootste troef – hun ontwikkeling en nauwe samenwerking zijn de sleutel tot de groei van ons platform. De snelle groei van ons bedrijf in een snel veranderende markt vereist een constante zoektocht naar en het opleiden van nieuw talent. We zijn erg blij Bart in ons team te mogen verwelkomen.

Back to top button
Close
Close