IMPROVE DIGITAL BREIDT BENELUX-TEAM UIT EN OPENT KANTOOR IN BELGIË

Improve Digital, de belangrijkste aanbieder van programmatic advertisingtechnologie voor uitgevers en media-eigenaren in Europa, heeft een kantoor geopend in Antwerpen en heeft zijn Benelux-team uitgebreid met nieuwe medewerkers van De Persgroep en Vodafone.

post-image-3

Het nieuwe kantoor is voor Improve Digital de vijfde regionale vestiging. Dankzij een voltijdse aanwezigheid in België kan het team van Improve Digital nauwer samenwerken met klanten en lokale partners aan programmatic verkoopstrategieën. Naast de geografische expansie kondigde Improve Digital ook de aanwerving van twee nieuwe medewerkers aan die het algemene Benelux account services team komen versterken. Het bedrijf heeft Mark de Weerd aangenomen als Key Account Manager voor de regio. Hij maakte de overstap van bij Wegener Media, eigendom van De Persgroep (de grootste uitgeverij van Nederland), waar hij commercieel verantwoordelijke was voor de programmatic verkoopstrategie.

Ook Patrick Emmen heeft het team van Improve Digital vervoegd als Demand and Partnership Manager voor de Benelux. Hij kwam van Hollandsnieuwe (100% dochter van Vodafone) waar hij verantwoordelijk was voor online marketing. Eerder werkte hij bij Sociomantic. Zij rapporteren beiden aan Angela Pellaupessy, Country Manager bij Improve Digital Benelux. Improve Digital wenst het team nog verder uit te breiden met een Business Development Manager voor de Benelux.

Joëlle Frijters, CEO van Improve Digital, licht toe: “Wij zien een snelle expansie van programmatic trading over heel Europa, waarbij steeds meer wordt geïnvesteerd in markten zoals België. Premium mediabedrijven zijn niet alleen op zoek naar de beste technologie ter zake, maar willen ook kunnen rekenen op de ondersteuning van een uiterst professioneel team. Met het nieuwe kantoor in Antwerpen en de uitbreiding van het team, zetten wij ons volledig in om dit niveau van dienstverlening ook op de Belgische markt aan te bieden.”

Het nieuwe Antwerpse kantoor en de komst van Mark De Weerd en Patrick Emmen zijn de laatste in een reeks belangrijke investeringen. Met een groei op jaarbasis van 65% in 2014 en een cumulatief groeiritme van 5.466% over de voorbije vijf jaar, is Improve Digital een sterke stijger. Deze trend zet zich ook voort in 2015, met een groei van 60% tot nog toe.

Philippe De Brabanter, Sales & Exchange Manager bij 2dehands.be zegt in dit verband: “Improve Digital richt zich als leverancier volledig op uitgevers en media-eigenaren. Hun voortdurende investering vormt het bewijs van het belang van alle markten voor de groei van het krachtige programmatic trading ecosysteem in Europa.”

 

Back to top button
Close
Close