Connect with us

Universem behaalt de Google Tag Manager certificering

woman-sunglasses

Market news

Universem behaalt de Google Tag Manager certificering

Universem behaalt de Google Tag Manager certificering

Na de vele projecten die het gerealiseerd heeft in Web Analytics & Customer Intelligence, alsook een selectie- en accreditatieprocedure doorlopen te hebben die Google gedurende enkele maanden uitvoerde, behaalt Universem de certificering "Google Tag Manager Certified Partner".

Universem is het allereerste Belgische onafhankelijke consultancybedrijf dat deze certificering behaalt. Buiten de geloofwaardigheid die een dergelijke certificering met zich meebrengt, is het ook een teken dat het team de meest geavanceerde functionaliteiten op vlak van Web & Customer Analytics beheerst.

Google Tag Manager is, kort samengevat, een tool voor tag management waarmee men de implementatie van tools voor de analyse en het meten van het gedrag van de internauten kan vereenvoudigen en verbeteren. Hierdoor kan onrechtstreeks de return on investment en de rendabiliteit van vele digitale platformen (websites, mobiele apps, ...) verbeterd worden. "Het gaat om het begeleiden van onze klanten via consultancy diensten, gaande van de audit voor de installatie van data management platformen tot aan de grondige exploitatie ervan. Het doel daarbij is om hieruit een relevant inzicht te distilleren dat dan een reële impact zal hebben op de rendabiliteit", zo legt Sébastien François, medeoprichter van Universem , ons uit.

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top