Connect with us
woman-sunglasses

Market news

De Belgen van Dogstudio veroveren het Westen

De Belgen van Dogstudio veroveren het Westen

Terwijl het zich opmaakt om zijn 10e verjaardag te vieren, maakt het digitale agentschap Dogstudio steeds meer reizen heen en weer naar de Verenigde Staten, San Francisco, Chicago, San Diego, en de verovering van het land van Uncle Sam begint nog maar pas. Enkele feiten om het te bewijzen.

"Wij bouwen onze aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt uit door onze projecten met de klanten in de VS te diversifiëren. En het is absoluut  nodig dat wij in hun ogen anders bestaan dan enkel met een simpele brievenbus." Gilles Bazelaire, associate director van Dogstudio laat hiermee verstaan dat het agentschap op termijn binnenkort vaste voet zal hebben in de VS.

In de creatieve industrie, film, media, musea en amusement, de farmaceutisch en biomedische sectoren heeft het creatieve agentschap zich al een plaatsje verworven  op het Noord-Amerikaans grondgebied, zoals het haar ambitie is.

En het gaat goed, de vraag blijft maar stijgen. "De projecten met onze Amerikaanse klanten zijn vaak erg verrijkend. Zij stellen hoge eisen, dat spoort ons aan om onszelf te overstijgen", bekent Henry Daubrez, partner en creatief directeur bij Dogstudio. Een enthousiasme dat voluit gedeeld wordt door de klanten, als men Steven Beasley mag geloven, digital director van het Museum voor Wetenschappen en Industrie in Chicago: "Reconcepting a huge museum site like ours is no small feat. Dogstudio was a thoughtful, collaborative and incredibly creative partner throughout the entire process. We couldn`t be more pleased with the result!"

In de Verenigde Staten heeft Dogstudio ook zijn eerste contract met Hollywood binnengehaald, door de identiteit te herzien van zender CriptTV van acteur en filmmaker Eli Roth, wiens Facebook-pagina momenteel meer dan een miljoen fans bijeenbrengt. Meer dan honderd mijlen naar het zuiden, in San Diego, zet het agentschap zijn weg en zijn samenwerkingen verder in de biomedische sector. En in het oosten, in New York, is er een project in wording met een toonaangevend magazine voor het bevorderen van wetenschappen en wiskunde.

Terug in België wil Dogstudio zijn klanten mee laten genieten van zijn ervaring op de Amerikaanse markt en zal het zijn expansie-momentum verderzetten.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top