Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

MasterCard koppelt zijn digitale portefeuille aan de Pepper robot

MasterCard koppelt zijn digitale portefeuille aan de Pepper robot

Pizza Hut zal de eerste zaak zijn die met de menselijke robot Pepper van Softbank Robotics zal experimenteren. De pizzaketen zal de robot vanaf einde 2016 gebruiken om in Azië de bestellingen op te nemen en de klantendienst te verbeteren

De robottoepassing wordt gelinkt aan MasterPass, de digitale wallet van MasterCard waarmee men snel, eenvoudig en veilig via verschillende kanalen en mobiele toestellen kan betalen. MasterCard zet hier een belangrijke stap in de ontwikkeling van de conversationele handel.

De nieuwe toepassing zorgt ervoor dat de robot een uitstekende klantendienst combineert met informatie over de verkoop, om zo de klant een optimale koopervaring te bieden. "De gebruikers verwachten een persoonlijke dienstverlening, aanbiedingen en eenvoudige processen, zowel in de winkel als bij hun online aankopen", zo legt Tobias Puehse uit, Vice President innovatiebeheer bij Mastercard Labs in Asia Pacific. "De applicatie heeft tot doel een gepersonaliseerde shopping ervaring te bieden. Hiervoor wordt de intelligentie van Pepper gecombineerd met de ervaring in digitale betaling die MasterPass biedt".

De klant kan Pepper gebruiken door eenvoudigweg de robot te groeten. Na de MasterPass account gekoppeld te hebben kan Pepper aanbevelingen en gepersonaliseerde aanbiedingen geven. De robot kan tevens bijkomende informatie verschaffen over de producten en helpen bij de check-out en het betalen van de artikels.


Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top