Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

De Nokia 3310 is terug!

De Nokia 3310 is terug!

HMD onthult drie nieuwe Android smartphones op het Mobile World Congress, waaronder de Nokia 3310 die in een moderne, kleurige versie terugkeert.

HMD heeft een nieuwe reeks smartphones voorgesteld waarnaar reikhalzend uitgekeken werd. Het gaat om drie nieuwe modellen: de Nokia 6, die performantie en meeslepend amusement combineert in een zeer robuust model met een premium design; de Nokia 5, een elegante smartphone die perfect in de hand ligt; en de Nokia 3, een zeer betaalbaar model dat de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt.

Al deze Nokia smartphones draaien onder Android™ Nougat; zij bieden een moderne, actuele en veilige ervaring en zullen allemaal voorzien zijn van Google Assistant. Maar het nieuws waar iedereen toch naar uitkeek, is de terugkeer van een klassieker: de emblematische Nokia 3310!

Door de codes van kwaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid te hernemen waarvoor het Nokia-merk altijd bekend stond, zou deze nieuwe reeks, vervaardigd door HMD, een nieuwe generatie fans moeten verleiden.

De terugkeer van een icoon
De nieuwe 3310 is een herwerkte klassieker. Fijn, licht en robuust is de Nokia 3310 de moderne versie van een van de telefoons die het best verkocht zijn uit de hele geschiedenis. Met zijn ongelooflijke autonomie van 22 uur gespreksduur en één maand in waakstand, komt de Nokia 3310 terug met een nieuw modern en kleurig design. Hij zal verkrijgbaar zijn in vier kleuren, rood en geel en blauw en grijs. Een vernieuwde versie van Snake zal vooraf geïnstalleerd zijn, met ook een versie die op Messenger gespeeld kan worden. De Nokia 3310 zal internationaal verdeeld worden aan de gemiddelde prijs van 49 euro.

"Al decennia lang is Nokia een emblematisch merk van telefoons die door iedereen herkend worden. In zeer korte tijd, sinds HMD op de markt aanwezig is, hebben wij een formidabele golf van enthousiasme vastgesteld. Iedereen lijkt blij te zijn dat wij dit nieuwe hoofdstuk schrijven. De gebruikers zijn vandaag veeleisender en beter geïnformeerd. Wij weten dat en maken van hun tevredenheid onze prioriteit. Onze inspanningen om de beste fabrikanten, besturingssystemen en partnertechnologieën te selecteren, werpen vruchten af - wij kunnen nu onze eerste reeks smartphones voorstellen die internationaal verdeeld worden en de Nokia-geest waardig zijn, om zoveel mogelijk mensen de beste ervaring te bieden".

Arto Nummela, CEO van HMD Global.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top