Nieuwe gezichten bij Proximus Skynet Advertising

In totaal werden er drie nieuwe sales- en twee Ad Operations-krachten aangetrokken, net als iemand voor business development. Een overzicht per departement.

post-image-3

Demand & Data

Valérie Parmentier vervoegde de rangen van Proximus in 2010 als Management Trainee in de departementen Corporate Communication, Products & Solutions en Innovation. Daarna bouwde ze heel wat commerciële ervaring op als Sales Account Manager in B2B2C en bij Indirect Sales als Key Account Manager. Een ervaring die haar mooi van pas komt als Media Sales Consultant bij Proximus Skynet Advertising.

Morgane Garot behaalde een diploma communicatiewetenschappen en ging daarna aan de slag bij het tv-team van Space, waarna ze bij dat agentschap expert in programmatic video werd. 

Virginie Verbist brengt de meeste ervaring in de reclamewereld aan. De gegradueerde communicatie- en mediaspecialiste was voordien aan de slag als Digital Advertising Manager bij IPM Advertising, Account Manager bij IP Belgium en BEWEB. Ze begon haar loopbaan als digital executive bij Fastbridge.

Platforms & Operations

Bjorn Seigers studeerde af in Interactive Multimedia Design en begon zijn loopbaan bij… Proximus als verkoopmedewerker in de Proximus shops. In 2013 maakte hij zijn intrede in de mediawereld bij het Advertising Operations-departement van MediaDonuts. 

Farrah Ben Salem is de jongste aanwinst van de Skynet regie. Na haar commerciële studies ging ze aan de slag als verkoopster in de modesector. De laatste 5 jaar bouwde ze een uitgebreide ervaring op als Ad Operations Executive bij IPM Advertising.

Supply & Development

Quinten Galle heeft zijn sporen verdiend bij verschillende media-agentschappen (Mindshare, Mediabrands, Cadreon) waar hij verantwoordelijk was voor tv- en videoplanning. Quinten werkt bij Proximus Skynet Advertising mee aan de commerciële relaties met de tv-zenders en de productontwikkeling. Hij biedt eigenlijk de ideale combinatie om de brug te leggen tussen de regie van Skynet en de afdeling innovatie bij de lancering van "Addressable Television".

Back to top button
Close
Close