Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Het agentschap Yappa groeit en breidt zijn personeelsbestand uit

Het agentschap Yappa groeit en breidt zijn personeelsbestand uit

Het gaat vooruit bij Yappa. Het bewijs: de uitstekende cijfers die het agentschap voor 2017 kan voorleggen.

In 2017 ging het in Alken gevestigde agentschap Yappa van 14 naar 19 fulltime personeelsleden, en het omzetcijfer is met 45% gestegen. Yappa blijft maar groeien en is niet van plan om te stoppen, nu het op zo`n goede weg is. "De wil om te groeien was er altijd, alleen de manier waarop is nu veranderd. Vroeger verliep onze groei steeds organisch. We kiezen nu bewust voor groei en steken daarom continu een tandje bij", aldus Yoeri Severy, CEO van Yappa.

Vrijdag 27 oktober heeft het agentschap in Brustem hangar 27 afgehuurd om zijn 15e verjaardag te vieren. Die avond was de gelegenheid om een balans op te maken van de vijftien voorbije jaren, in het gezelschap van 200 klanten, partners, vrienden en sympathisanten, maar vooral om over de toekomst na te denken.

Over de afgelegde weg, van de eerste werknemer die in het salon werkte van het ouderlijk huis, tot aan de 19e werknemer, vijftien jaar later, in het kantoor in Alken. Het agentschap heeft zich in die periode een mooi portfolio uitgebouwd en rekent nu tot zijn klanten o.a. Tobasco, Toerisme Limburg en Allnuts. De groei heeft het agentschap er trouwens toe gebracht om op zoek te gaan naar nieuwe kantoren.

Concreet vertalen haar groeiambities zich tot een verdubbeling van het personeelsbestand en een verdrievoudigd omzetcijfer tegen 2021.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top