Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

Air gaat terug in de tijd voor Delhaize

Air gaat terug in de tijd voor Delhaize

Delhaize vroeg Air om zijn trouwe klanten voor deze eer te bedanken met een film over hun rijkelijk gevulde kersttafels.

De film begint in 1867, het oprichtingsjaar van Delhaize en brengt ons met enkele slimme overgangen langs belangrijke periodes uit onze geschiedenis. De extravagante jaren twintig lopen over in de sobere oorlogsjaren, maar voor de meeste van ons wordt het pas echt herkenbaar vanaf de jaren vijftig en zestig.  Ook tijden die we liever vergeten zoals de 80’s – denk nektapijten en epauletten –  komen aan bod. Het millennium brengt ons tenslotte al feestend terug tot in 2017.

De gerechten spelen natuurlijk een belangrijke rol en zetten de smaakpapillen van de kijkers zeker in werking. We verwachten dan ook dat zelfs koude schotels uit de jaren tachtig hun comeback kunnen maken dit jaar op uw eindejaarsfeesten.

De productie van de film vond plaats in Hongarije en was in handen van het productiehuis Provokator. Voor de regie vloog Air de getalenteerde Nieuw-Zeelandse regisseur Joshua Frizell over naar Budapest voor een 5-daagse shoot.

De producten worden niet alleen in de film naar voorgeschoven maar ook in de bijhorende printcampagne (die jullie vanaf volgende week kunnen ontdekken in abribussen over het hele land). Hier zien we telkens een hoofdgerecht of hapje dat gebruikt wordt om ons een fijn eindejaar toe te wensen.

Bekijk de video hier

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top