Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Salesforce is sponsor van de beurs Digital First

Salesforce is sponsor van de beurs Digital First

Het wereldwijde nummer 1 platform voor het beheer van klantrelaties (CRM) zal voor het eerst sponsor zijn van de beurs Digital First, die op 17 en 18 oktober plaatsheeft.

Duizenden klanten uit de hele wereld vertrouwen op Salesforce om hen te helpen hun verkoop te ontwikkelen en hun groei te stimuleren door middel van performante tools en digitale diensten. Wat is er dan natuurlijker voor Salesforce dan de partner te zijn van de beurs Digital First, de grootste bijeenkomst van spelers uit de digitale sector in België!

Gedurende de twee dagen van de beurs Digital First, 17 en 18 oktober 2018 in Tour en Taxis, zullen duizenden bezoekers de trends uit de digitale sector komen ontdekken en luisteren naar advies, verstrekt door het honderdtal aanwezige specialisten, om zo hun projecten te laten groeien. Wij nodigen u uit om op deze link alle conferenties te ontdekken.

Digital First is trouwens zeer verheugd dat zij Luc Schamhart, Regional Vice President en verantwoordelijke Cloud Marketing van het bedrijf mag rekenen tot de sprekers op de Main Stage van de beurs. Een niet te missen speech, wil men begrijpen hoe bedrijven groot en klein hun klantrelaties kunnen verbeteren, de samenwerking in de teams kunnen versterken, de verkoopprocessen vereenvoudigen, de marketing automatiseren… Dit alles ten behoeve van de klanttevredenheid.

Wacht niet langer en schrijf u nu in op de beurs Digital First!

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top