Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Intracto krijgt Adagio in handen

Intracto krijgt Adagio in handen

Adagio, specialist in marketing automation, gaat samen met Intracto om zijn groei te versnellen. Het Adagio-team bestaat uit 50 experts die  gespecialiseerd zijn in onder andere Salesforce, Adobe en Oracle.

Met deze overname breidt Intracto zijn huidig marketing automation aanbod verder uit. Pieter Janssens, General Manger en oprichter van Intracto, verklaart over deze overname: "Adagio brengt heel veel kennis naar onze groep specialisten, waardoor wij nog sterker kunnen worden in onze domeinen".

Intracto investeert dus in een bedrijf dat zich op het kruispunt van marketing en technologie bevindt. "Onze overnamestrategie moet onze diensten zowel horizontaal als verticaal versterken. Adagio wordt in de Benelux en daarbuiten erkend als een expert, een koploper in spitstechnologieën", vervolgt Pieter Janssens.

Lucas Decuypere en Ben Van Gorp, de oprichters van Adagion, verklaren van hun kant: "Ons aanbod is gevarieerd op vlak van kennis en services, maar met Intracto kunnen wij nu onze klanten beter, sneller, en vooral met een breder aanbod ondersteunen. Samen zullen wij hét omnichannel marketing bedrijf zijn. De twee bedrijven, die beiden stevig verankerd zijn in België en Nederland, versterken hiermee hun marktstrategie nog meer".

Pieter Janssen voegt eraan toe: "Wij hebben beslist om de absolute expert te worden op verschillende terreinen, waaronder marketing automation. Dankzij de overname van Adagio zullen wij nieuwe tools kunnen toevoegen -Adobe, Oracle, Salesforce en Veeva- aan onze bestaande specialisaties (Hubspot, Selligent en Sharpspring). Het is ons doel om de waarde van onze klanten voor hun eigen klanten te verhogen: van de integratie van nieuwe klanten, tot het verhogen van de verkoop en de tevredenheid van de klanten".

Adagio behoudt zijn kantoren en de directie blijft actief en ambitieus voor de duur van zijn toetreding tot de groep. In januari hadden de oprichters nog bekendgemaakt dat Stephan Crokaert benoemd werd tot General Manager om het bedrijf te laten groeien.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top