Een debat tussen influencers op de Social Media Summit

Vijftig minuten lang een interessant gesprek tussen 8 influencers: dat is wat er op 12 december op het menu staat op de Social Media Summit, georganiseerd door Digimedia. Frans- en Nederlandstalige influencers zullen het hebben over hun activiteit, hun samenwerking met agentschappen en merken, en de toekomst van influencer marketing. Van Nederlandstalige kant zal het panel gemodereerd worden door Tom Husson. Een afspraak die u niet mag missen!

post-image-3

Influencers zijn tegenwoordig een vast onderdeel van het communicatieplan van tal van bedrijven. Maar heel wat schandalen hebben voor opschudding in het milieu gezorgd, en velen vragen zich af of deze hefboom wel echt efficiënt is?

Een antwoord op die vragen is te vinden in het debat tussen influencers. Drie onderwerpen op de tafel: van het eerste contact tot een reële samenwerking, de relatie merk-influencer, en de toekomstperspectieven van influence marketing.

Hoe de return on investment evalueren van deze hefboom? Bestaan er wel concrete elementen om die ROI te meten? Wat zijn de juiste indicatoren die u moet volgen? En wat met de ethiek, de goede praktijken om toe te passen, zowel voor influencers als de merken?

Aan Nederlandstalige kant zullen Valentin Bruneau (38,4k volgers), Yannick Beloy/DJ Makasi (58,7k volgers), Nora Gharib (93,7k volgers) van het agentschap Starsky en Camille & Jean van Backpackdiariez (292k volgers) hun ervaring delen met de deelnemers.

Tot de sprekers op de Social Media Summit behoren ook de verschillende winnaars van de Mixx Awards Zij zullen met u het geheim delen van hun winnende campagnes! Cases van Ici Paris XL, Brand New Day Agency en Ambassify staan ook op het programma.

Deelnemen aan het evenement? Ga snel naar de site van de Social Media Summit!

Back to top button
Close
Close