De CMO of the year 2023 is Bekend

Op 22 november organiseerde Serviceplan voor het tweede achtereenvolgende jaar in het kader van de CMO Council, de CMO of the Year verkiezing.

post-image-3

De finalisten voor de CMO Council 2023 waren als volgt:

- Valérie Delaby, Senior Marketing Manager, Lay's Europe;

- José Fernandez, Chief Marketing Officer, D'Ieteren Automotive;

- Isabel Henderick, Managing Director, ALDI Marcom BeLux.

En de winnaar is... José Fernandez, Chief Marketing Officer bij D'Ieteren Automotive! Van harte gefeliciteerd! José Fernandez volgt Ellen Helsen, Marketing Manager bij DCM, op als CMO of the Year 2022.

Peter Vande Graveele, CEO Serviceplan: 'José verdient deze titel van CMO van het Jaar 2023, niet alleen voor zijn indrukwekkende professionele carrière aan adverteerders- en bureauzijde, maar vooral voor zijn persoonlijke betrokkenheid binnen onze sector, voor zijn maatschappelijk engagement en uiteraard voor de uitstekende resultaten die de groep D'Ieteren boekt. De automobielsector en mobiliteit in het algemeen ondergaan een transformatie. En we kunnen bevestigen dat D'Ieteren dagelijks innoveert op deze vlakken en beloond wordt met talrijke prijzen. José heeft altijd geluisterd naar de consumenten, de basis van onze activiteiten, en de lancering van de VOC-tool (voice of customers) is daar een goed voorbeeld van. Goed gedaan, José!

De CMO Council werd in 2017 in München gelanceerd door Serviceplan Group, met als doel een exclusieve club te creëren bestaande uit de meest invloedrijke Chief Marketing Officers van het land. Dit concept werd in 2022 uitgebreid naar België en bestaat uit meer dan 80 CMO's uit de Best Brands ranking.

De CMO of the Year Award is een representatieve prijs voor de hele sector en een van de meest prestigieuze onderscheidingen. De prijs bekroont de marketingdirecteur die wordt beschouwd als het voorbeeld in de marketingindustrie en die niet alleen zijn expertise inbrengt, maar ook zijn jarenlange ervaring in de sector. De CMO van het Jaar wordt uitsluitend gekozen door hun collega's van de CMO Council.

Back to top button
Close
Close