Connect with us

Over Digimedia.be

Over Digimedia.be

 

Sinds 2002 informeert Digimedia.be al wie zich interesseert in het gebruik van nieuwe media in marketing en communicatie in België. De website heeft als doelgroep iedereen die zich interesseert in de implementatie van de nieuwe media in de marketing- en communicatiemix.

Met een gemiddelde van 40.000 unieke bezoekers per maand, verzekert Digimedia.be maximale visibiliteit bij een erg precieze doelgroep. ?De verdeling op het vlak van taal is 53% NL, 47% FR.

De nieuwsbrief van Digimedia.be bereikt wekelijks twee maal meer dan 22.233opt-in abonnees. Het doelpubliek van deze nieuwsbrief bestaat uit marketing managers, e-publishers, media buyers,... Kortom, professionals uit de sector van interactieve sector. Zowel de kwaliteit als het aantal abonnees, geven u een garantie op snelle "return" op uw advertentie.

Digimedia.be is de eerste site die zich specialiseert in gerichte vacatures in de sector van de nieuwe media. Met gemiddeld 10.160 unieke bezoekers per maand op de "Jobs"-pagina, biedt Digimedia u de kans om snel uw ideale kandidaat aan te werven.

De website kan beschouwd worden als de online versie van het magazine Inside Digital Media en stelt een deel van de archieven ter beschikking op haar website. ?In totaal zijn er meer dan 42.431 artikels terug te vinden in het archief die aan de geïnteresseerden een volledige historiek van de markt biedt.

Bovenop de verschillende rubrieken, biedt Digimedia.be honderden video interviews die u toelaten kennis te maken met diegenen die de interactieve sector dynamiseren.

Wilt u meer weten over de commerciële mogelijkheden van Digimedia.be? Download de mediakit en neem contact op met via stephanie@best.be.

Organised by Best Of Publishing NV - Belvederestraat 28 - 1050 Brussel - +32 (0)23493550 - info@best.be BTW BE0463.662.869

According to our general sales terms whom are available per written request.

Contact

Faites nous part de vos questions et de vos remarques.

+220.000

Followers

+45.000

Visitors

+22.233

Abonnées

+42.431

Articles

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top