Account Manager

Zitten het internet en digitale media in je bloed ? Wil jij een professionele uitdaging aangaan met een sterke leercurve, een gevarieerd takenpakket en echte uitdagingen ? Werk dan voor de mediaspecialist, uitgever van onder andere digimedia.be en Inside

Je staat in voor de verkoop van mediaruimte van digimedia.be en haar print-ondersteuning Inside Digimedia.
Je werkt mee aan het ontwikkelen, organiseren en opzetten van Digital First, de grootste beurs van de digitale sector in België.
Evenementen zoals de Ecommerce Summit, Social Media Summit, Real Time Bidding Forum,… blijven groeien dankzij jouw invloed en input !
Je begeleidt bestaande klanten en prospecteert nieuwe klanten voor de verschillende producten in het portfolio van Best of Digital Media.

Profiel 

  • Je bent dynamisch, erg gemotiveerd en gepassioneerd door de communicatiewereld
  • Je wilt uitblinken in sales en marketing- of communicatie
  • Een achtergrond, passie of ervaring met media, verkoop en digitale media is een pluspunt
  • Je hebt een positieve ingesteldheid, je bent sociaal en stressbestendig
  • Je bent geen vertegenwoordigster. Je denkt samen met de klant mee naar het beste communicatieplan via onze media en events.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken
  • Je bent vlot tweetalig (Nederlands – Frans) en je hebt een sterke kennis van het Engels.

Bedrijf

Best of Digital Media is de uitgever van digimedia.be, en haar print ondersteuning Inside Digimedia.

Best of Digital Media is eveneens de organisator van Digital First, Ecommerce Summit, Social Media Summit, Real Time Bidding Forum, … En vele andere toonaangevende evenementen in de sector.
We zijn een dynamische KMO in een boeiende sector die blijft groeien en evolueren. De kantoren zijn gelegen in de nabijheid van het Flageyplein in Elsene (Brussel).

Aanbod

We bieden je een uiterst gevarieerde job en jonge, dynamische en getalenteerde collega’s. We bieden je een competitief loonpakket en extralegale voordelen waaronder een laptop, maaltijdcheques en een bedrijfswagen met tankkaart.

Interesse ? Stuur je cv naar Pascale Vanderweyen via pascale@best.be

Show More
Back to top button
Close
Close