Webmaster

Connections, een 100% Belgische reisorganisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de reisindustrie, is marktleider in de voordeligste luchtvaarttickets en in het aanbieden van onafhankelijke reisformules voor wie op een vrije.

Connections breidt uit en is op zoek naar ‘talent met ambitie’ om haar team van meer dan 200 medewerkers te versterken.

HEB JE PIT & EN BEN JE KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR

een (m/v) WEBMASTER voor onze connections.be website

 

JOUW FUNCTIE

Jouw missie bestaat erin onze website dagelijks te beheren en erover te waken dat de inhoud en de look beantwoorden aan de vooropgestelde kwaliteitscriteria en de Corporate Identity. Je bent een zeer belangrijke schakel in het online plaatsen van onze wekelijkse promoties, waarbij speed to market van zeer groot belang is.

Concreet zal je volgende taken toevertrouwd krijgen :

  • Je werkt mee aan de ontwikkeling, implementatie en update van de site. Dit houdt in dat de informatie en promoties tijdig online gezet worden, dat de informatie steeds actueel en relevant is, dat onze partners duidelijk zichtbaar zijn. Je bent in permanent overleg met de andere leden van het online team ten einde de site zodanig te structureren dat een optimale bezoekfrequentie en conversie-ratio kan behaald worden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de verrijking van onze site, ondermeer door de site dynamisch en attractief te houden met foto’s, video’s, banners, ... Je formuleert aanbevelingen om de content en structuur van de site dynamisch en kwalitatief te houden.

Als centraal aanspreekpunt slaag je erin om de wensen en verwachtigen te vertalen naar concrete actiepunten en oplossingen. Ofwel ga je zelf aan de slag in de web architectuur, ofwel neem je contact op met onze externe partner die de Web Development verzorgt en volg je het hele project op van A tot Z.

JOUW PROFIEL

• Je hebt minstens een Bachelor of gelijkwaardig diploma (grafisch, toegepaste informatica, multimedia) en minstens 2 jaar ervaring in dit domein.

• Je hebt een expert in web technologie (HTML5, Javascript, Responsive CSS). Ervaring met Content Management Systemen (CMS) is noodzakelijk. Je bent vertrouwd met Web Analytics en Usability principes en technieken.

• Kennis van Sitecore is een pluspunt

• Je bent vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels), zowel gesproken als geschreven.

• Vanuit een uitgesproken klantgerichtheid ben je steeds op zoek naar oplossingen. Je communiceert op een duidelijke en gepaste manier en slaagt erin om een gebruikersbehoefte te “vertalen” naar een technische briefing en correcte implementatie.

• Je hebt oog voor detail. Je werkt rigoureus en planmatig, waarbij je je prioriteiten en je tijdsbesteding goed kan beheren.

• Interesse voor de reiswereld is een must!

Wij Bieden

Je komt terecht in een toffe, afwisselende job binnen een ondernemende groep in volle expansie, met een oprechte en warme werksfeer. Wij bieden een competitief salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen. Al onze medewerkers krijgen de kans om zich ten volle te ontplooien in een professionele en mensgerichte omgeving. Onze kantoren zijn vlot bereikbaar per openbaar vervoer (station Vilvoorde op wandelafstand) en er is voldoende parkeergelegenheid. ZIN IN DEZE UITDAGING EN VOLDOE JE AAN HET PROFIEL? Bezorg je CV mét persoonlijke motivatiebrief, t.a.v Lan Huyn, via e-mail naar jobs@connections.be. Tot binnenkort!

Show More
Back to top button
Close
Close