Projectleider ICT

Het Zorgbedrijf Roeselare gebruikt een brede waaier van informatiesystemen om haar business processen te ondersteunen. Dit gaat van processen die gekoppeld zijn aan onze basis zorgverlening tot het volledig digitaal maken van onze ondersteunende processen

Je werkt in een unieke context met als doel maximaal naar ICT synergie zoeken de komende maanden. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de ICT Directeur en zult deel uitmaken van het ICT directie overleg.

Het ICT team is bezig met het uitrollen van best practices m.b.t. project management en hierop wordt in 2016 volop ingezet. Uw ervaring en deze delen met de collega’s zal in dit traject een belangrijke succes factor zijn. Als projectleider stel je specificaties op voor nieuwe initiatieven in nauw overleg met de business verantwoordelijken.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een projectteam om deze innovaties efficiënt, kwalitatief en tijdig te realiseren in overeenstemming met de beoogde doelstellingen. In deze rol ben je in staat een projectplan en –scope te bepalen, de projectuitvoering aan te sturen en op te volgen, de risico’s en wijzigingen te beheren en de noodzakelijke projectadministratie voor jouw rekening te nemen.

Een projectplan betekent in onze context ook het in kaart brengen van de business processen en samen zoeken naar optimalisaties.

Meer informatie over het concrete functieprofiel kan je terugvinden in onze infobrochure: http://www.ocmw-roeselare.be/sites/default/files/infobrochure_projectleider_ict.pdf

Show More
Back to top button
Close
Close