Connect with us
woman-sunglasses

Studies

De 5 Belgische digitale start-ups met de snelste groei

De 5 Belgische digitale start-ups met de snelste groei

Deloitte heeft de awards uitgereikt van de 50 technologische bedrijven die het snelste groeipercentage kennen in Nederland en België: 5 Belgische digitale starters maken deel uit van het Deloitte Technology Fast 50 klassement!

De Deloitte Technology Fast50 award voor het jaar  2013 werd  toegekend aan de Nederlandse specialist voor internetbetalingen Adyen, die in de laatste vijf jaar zijn omzetcijfer zag stijgen met 14.284%! De Rising Star Award werd uitgereikt aan Bright Computing. Cmosis is het eerste Belgische bedrijf in het klassement: het staat op de 4e plaats, met een stijging van zijn omzetcijfer met 4.098%. Het Belgische bedrijf GeoSea (specialist in maritieme geotechniek) is opnieuw het bedrijf dat het grootste omzetcijfer gerealiseerd heeft van het klassement. En tot slot werd de Sustainable Grower Award in de wacht gesleept door Emesa.
Maar het interessantste om vast te stellen is dat 5 Belgische digitale bedrijven voortaan in dit klassement kamperen.
Zo klimt Itex Software Group (www.itextpdf.com), dat aan de basis ligt van een open source bibliotheek om PDF`s te creëren, naar de 10e plaats, dankzij een groeipercentage van zijn omzetcijfer met 2.625%.
De internet- en B2B telefoonoperator Destiny (www.destiny.be) staat op de 14e plaats (+1.676%) terwijl de specialist in het ontwikkelen van mobiele apps Fishing Cactus (www.fishingcactus.com) zich op de 16e plaats bevindt met een groeipercentage van zijn business met 1.343%.
Vervolgens vindt men op de 19e plaats het bedrijf Belighted (http://belighted.com) , specialist in web- en mobiele projecten (+1.115%); de specialist in ERP integratie Openerp staat op de 35e plaats dankzij zijn groeipercentage van 636% (www.openERP.com).

Click to comment
TOP 100 DIGITAL AGENCIES

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top